Tänne vinkit osioon tulee kaikkia peli vinkkejä joita olen keksinyt .-D Huomatkaa, että jos löydätte täältä saman vinkin kuin jostain muualta ei se tarkoita kopiointia sillä moni saattaa tehdä simssissä samantapaisia havaintoja .-D

Muista jos vinkkiin liittyy koodi niin koodi ikkuna aukeaa painamalla: ctrl shift c

 

 

10 Todistus!

Kyllästyttääkö raahata ärtyneet sim lapset läksyjen ääreen kympin vuoksi? Helpompikin tapa on! Itse asiassa 2! Kirjoita koodi move_objects on koodi ikkunaan ja laita läksyt pöydälle, poista pöytä ja kun laitat simi lapsesi kouluun hänen todistuksensa nousee 10! Jos et hyväksy minkään muotoista huijasta voit laittaa sim vanhemmat auttamaan lapsea läksyn teossa jolloin arvosanat kasvavat nopeasti!

 

 

Ufo kaappaus!

Ufon kyytiin pääseminen on raskasta puuhaa, mutta jos omistat vapaa-aika lisä osan niin voit tieto tavoitteisen simsi tavoite pisteillä tehdä simistäsi ufo bongarin!  Kaappausta helpottaa myös jos similläsi on max logiikka pisteet ja teleskooppi on korkealla. Tietääkseni kaappaus onnistuu vain kalliimmalla teleskoopilla.

 


 

Huippu työntekijä haussa!

Simien ylentäminen käy yleensä 5 työportaan jälkeen hyvin vaivalloiseksi puuhaksi. Ylennys vaatii yhä enemmän ystäviä ja taitopisteitä. Elääkö simisi pelkän työnsä ympärillä? Tähänkin on ratkaisu!  Sinun on muutettava naapuruston vuodenaika ikuiseksi syksyksi jolloin taidot karttuvat nopeammin! Tähän tarvitsen vuodenajat lisä osan. Yritä kerätä simillesi mahdollisimman paljon uralla vaadittavia pisteitä. Sen jälkeen varmista, että taloudessa on yksi suosio tavoitteinen sim ja hän on tavoite pisteittensä avulla helppo ystävystyjä. Sen jälkeen muuta vuodenajat ikuiseksi talveksi jolloin ystävyys suhteet kasvavat nopeammin! Keskitä ylennyksiä vaativa simisi yhä opiskelemaan, mutta hanki suosio tavoite simille paljon ystäviä, sillä samat ystävät lisääntyvät myös ura simin perhe ystäviin ja ylennyksiä ropisee! Tämän jälkeen voit muuttaa vuoden ajat normaalisti sillä ei ole kivaa elää ikuisessa talvesssa .-/

 

 

Tavoitteena persoonallisempi sisustus!

Oletko erittäin persoonallinen ja omaperäinen ihminen eikä sinulle riitä pelin valmis kamat? Voit toki ladata netistä vaikka minkä sorttista tavaraa ja vaatetta, mutta jos koneesi ei sitä salli tai virukset pelottaa niin voit turvautua move_objects on koodiin jonka avulla saat aikaa hienoja sisustus tyylejä!

 

Säästö kuuri!

Ärsyttääkö rahojen vähäisyys eikä koodit kelpaa? Varsinkin haasteissa tämä on usein paha ongelma. Tässä on ohjeita saamaan perheeseen vähän kahisevaa:

1. Hankin teineille ja aikuisille hyväpalkkainen+suht helppo työ

2. Jos taloudessasi on teini niin voit myös laittaa tämän yliopistoon ja tuoda valmistumisen jälkeen takaisin. Tällein perheen kassaan lisääntyy 20 000 simoleonia (huomaa, että tarvitset yliopisto lisäosan)

3. Laita lapset maalaamaan sillä tauluistakin voi saada hyvät rahat jos luovuus on korkealla.

4. Kirjoita romaaneja.

5. Ota lasten lelulaatikosta lelu ja poista laatikko niin saat laatikon rahat takaisin, mutta lelu jää käyttöön. Sama toimii kirjahyllyllä.

Tuo ei ollut varsinaisesti mikään vinkki vaan hieman eri vaihtoehtoja rahan saamiseen .-D


Lapsille leluja!

Kuulutko niihin henkilöihin jotka eivät jaksa pelin normaalien lelujen köyhyyttä? Älä masennu sillä jos omistat Kauppa-auki lisäosan niin voit lelunrakennus pöydän avulla rakentaa erilaisia leluja! Kultaisella ansiomerkillä voit rakentaa kaikki vaihtoehdot sitten sadetin mustekalasta leijoihin ja pelle boxeihin.


Kartanoita ja linnoja.

Oletko kateellinen simssin valmisperheiden hienoihin taloihin kuten Monttupuun tilaan tai Capulan kartanoon? Jos haluat itsellesi saman laisen talon niin muuta perhe pois tontilta ja kirjoita koodi-ikkunaan koodi boolProp testingcheatsEnabled true ja laita talo talo valikkoon. Sitten laita talo takaisin, mutta taloluetteloosi pitäisi jäädä kyseinen talo! Ongelma tässä on vain se, että valmisperheet menevät näin inhottavaan sotkuun ja talon irralliset esineet katoavat .-( Mutta mitä ei ihminen simien unelma talon eteen tekisi ,-) (Xaldin ei käytä tätä tapaa enään sillä hän ei halua sotkea valmisperheitä vinkki on täällä siksi, että jotkut saattavat haluta juuri samanlaisia taloja. Suosittelen kuitenkin itse yrittämään rakentamaan samanlaisia)


Puhtaalta pöydältä!

Oletko tuhonnut valmis naapurustot ja kaapannut heidän kotinsa ja sotkenut kaiken? Ovatko naapurustot täynnä simejä ja pelaaminen on hidasta ja tylsää? Minä itse onnistuin sotkemaan simssini täysin kun sain sen. Naapurustoja oli lukuisia ja Veronala alkoi täyttyä ihme testeistäni ja vampyyreistä. Kaunialan kaikki valmis perheet olivat ajettu muualle ja taloja koristi oudot sisustus elementin ja saman näköiset  simit. Outolaakson perheet oli siirretty eri kaupunkiin ja koko naapurusto oli autio. Myöhemmin poistin kaupungin jossa oli Outolaakson asukit. Tilanne ei näyttänyt kivalta. Onko sinulla sama ongelma?  Haluaistko aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä, mutta ladatut haluaisit säästää? Tee näin: mene tiedostoihin ja etsi sieltä EA kansio. Siirrä kansio vaikka työpöydälle ja avaa simssi. Sims luo automaattisesti uuden EA kansion tiedostoihin ja näin kun alat pelata kaupungit ovat taas entisellään ja perheesi poissa. Sulje sims ja siirrä työpöydän EA kansiosta Downloads kansio uuteen EA:n kansioon joka ilmestyi tiedostoihin ja poista työpöydän kansio. Näin ladattujen pitäisi ilmestyä peliisi ja voisit aloittaa kaiken mukavasti alusta .-D

 

LISÄÄ TULEE!